Punct şi de la capăt

Se încheie un an care poate fi definit drept unul foarte bun pentru Variaş. De fapt, putem vorbi şi în alte coordonate, în măsura în care în 2016 s-a încheiat un ciclu de patru ani al primarului Nicolae Birău, cu care locuitorii comunei au decis să continue şi mai departe.

 

„Eu cred că diferenţa dintre lucrurile propuse şi cele realizate a fost foarte mică şi mi-ar plăcea să aprecieze la fel şi cetăţenii din Variaş. Sperăm ca în următorii patru ani, în care ne-am angajat să mergem tot împreună, să realizăm chiar mai mult decât ne-am propus.

 

Mulţumesc încă o dată locuitorilor comunei pentru susţinerea pe care mi-au acordat-o atât la alegerile locale cât şi la cele parlamentare şi sunt convins că, împreună, vom avea parte de un an 2017 şi mai bun.

 

Sunt conştient de responsabilitatea asumată şi, împreună cu echipa din administraţia judeţeană, vom face tot posibilul să nu-i dezamăgim pe oameni, iar Variaşul să se mândrească cu poziţia fruntaşă pe care o ocupă printre comunele judeţului”, a declarat primarul Nicolae Birău.